Stichting VenloKids

De geboorte van een kind is een zeer bijzondere gebeurtenis, wat je leven op zijn kop zet. Op een positieve manier dan wel te verstaan. Maar achter deze roze wolk schuilen steeds vaker financiële problemen. Stichting VenloKids heeft zich als doel gesteld het voor alle ouders mogelijk te maken leuke (merk)spulletjes aan te kunnen schaffen. Dit doen we door het organiseren van tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurzen.

De aanschaf van de baby-uitzet, voeding, luiers, schoenen, kleertjes, kinderopvang, sparen voor later, het kost allemaal geld. Daar komt vaak nog bij dat één van de ouders (of beiden) minder gaan werken, waardoor er ook minder inkomsten zijn. De vaste lasten blijven vaak gelijk, of stijgen zelfs. Als de kinderen naar school gaan komen er weer andere kosten om de hoek kijken, kortom, het wordt er niet goedkoper op. 
Een goede manier om te besparen op de diverse aankopen is om niet alles nieuw te kopen, maar ook eens te kijken naar tweedehands spullen. Op onze VenloKids beurs worden zo´n 8500 stuks kleding en meer dan 4000 stuks speelgoed aangeboden. De kleding wordt op maat gesorteerd en netjes opgehangen, speelgoed wordt op soort gesorteerd en gepresenteerd. Zo heb je het gevoel in een winkel rond te lopen en niet op een rommelmarkt.
Kom ook eens een kijkje nemen op een van onze beurzen.
Wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar info@venlokids.nl en wij informeren je hierover.

Stichting VenloKids
Info@venlokids.nl

K.v.K.: 57255156

Mede dankzij ons fantastisch team vrijwilligers, kunnen wij onze beurzen iedere keer weer tot een succes maken! Bedankt iedereen!!

 

 

 

 

copyright: VenloKids.nl