Vraag & antwoord

Hoe moet ik de kleertjes prijzen?

Zowel de kleren als het speelgoed kun je het makkelijkste prijzen met schilderstape. Deze is bij iedere doe-het-zelf zaak te krijgen voor nog geen euro. Dit is namelijk ook weer makkelijk te verwijderen en je kunt er eenvoudig op schrijven.

Hoe bepaal ik de juiste prijzen?

Dat is de meeste gestelde en ook meteen moeilijkste vraag. Uiteraard bepaal je de prijzen geheel zelf. Je kunt eventueel de volgende richtlijnen aanhouden:

  • Wat zou je er zélf voor betalen als je het kledingstuk op een beurs zou zien?
  • Vergeet de nieuwprijs, want dat krijg je er niet voor terug. Uiteraard kun je voor merkkleding meer vragen dan voor andere kleding.
  • Prijs niet te duur, kopers kunnen niet afdingen en moeten dus de door jou opgelegde prijs betalen

Waarom mag ik maar 50 stuks kleertjes inleveren en maar 20 stuks speelgoed?

Wij hebben deze maximum aantallen bewust gekozen, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal spullen wat we aangeleverd gaan krijgen. Dit i.v.m. de ruimte die we moeten reserveren. Ook scheidt je hiermee het “kaf van het koren”. Oftewel, als men moet kiezen welke kledingstukken je inlevert, zul je automatisch de 50 beste uitkiezen. Dit geldt uiteraard ook voor het speelgoed.

Móet ik persé 50 stuks inleveren of mogen het er ook minder zijn?

Uiteraard mogen het er minder zijn, we kunnen niemand verplichten er exact 50 in te leveren. Echter, als je meedoet en maar 20 stuks inlevert, is dit wellicht niet geheel eerlijk tegenover mensen die graag mee willen doen en op een wachtlijst komen. Dus, het liefst zoveel mogelijk, met een maximum van 50!

 

 

copyright: VenloKids.nl